© CĂLUGĂR.PRIMĂRIA.INFO

Începe un nou capitol în istoria Republicii Moldova. Decizia Consiliului European privind începerea negocierilor de aderare este rezultatul muncii mai multor generații și dorința sinceră a cetățenilor țării de a trăi mai bine. Acesta este unicul proiect național care ne poate face liberi și prosperi.

Moldova Europeană este o campanie de comunicare inițiată de societatea civilă și creatori de conținut, pentru a promova integrarea europeană a Republicii Moldova. Moldova Europeană înseamnă o țară prosperă și dezvoltată, un viitor sigur și luminos acasă, pe care îl putem construi doar împreună.

Moldova Europeană înseamnă toate investițiile și ajutorul prin care oamenii își construiesc afaceri acasă, de la agricultură până la industrii producătoare, oferind locuri de muncă și salarii mai bune. Moldova Europeană înseamnă drumuri bune, școli moderne și spitale dotate. 

Dacă astăzi vom face o călătorie prin Republica Moldova - de la Nord la Sud sau de la Est la Vest, neapărat o să mergem pe un drum construit cu suport european, o să vedem poduri reconstruite, noi sisteme de apă și canalizare, orașe și sate iluminate care se dezvoltă și sunt într-o permanentă schimbare, datorită proiectelor europene.

În spotul de mai jos puteți viziona drumul nostru spre o Moldovă Europeană.

https://fb.watch/oWt5inACko/ 

Moldova Europeană înseamnă un viitor luminos, pe care îl putem construi doar împreună! 

moldovaeuropeana.md